De Stichting Welzijnsfonds Oostflakkee is in het leven geroepen om de financiën die gegenereerd worden uit de boedels van Bigge en Dabbe, op de juiste wijze te verdelen in de verstrekking van een subsidie aan onder andere verenigingen, stichtingen en goede doelen.

Nieuwsberichten

Nieuwe rolstoelen met duwondersteuning

Nieuwe rolstoelen met duwondersteuning

We hebben geweldig nieuws te delen! Met trots kondigen we aan dat er gloednieuwe rolstoelen met duwondersteuning beschikbaar zijn gekomen voor de senioren van Ebbe en Vloed. De gloednieuwe rolstoelen komen voort uit een mooie samenwerking tussen voetbalvereniging DBGC en het Welzijnsfonds Oostflakkee, die financiële ondersteuning bood voor dit fantastische project.

Het is algemeen bekend dat buiten zijn een positieve invloed heeft op ons welzijn, vooral voor senioren. Helaas kan het voor sommige ouderen moeilijk zijn om van buitenactiviteiten te genieten vanwege fysieke beperkingen. Maar dankzij de inspanningen van DBGC en de bijdrage van het Welzijnsfonds Oostflakkee hebben de senioren van Ebbe en Vloed nu de mogelijkheid om comfortabel en zonder al te veel inspanning te genieten van het buitenrijden.

Wat maakt deze nieuwe rolstoelen zo speciaal? De geïntegreerde duwondersteuning zorgt ervoor dat de rolstoelen minder kracht vergen om voort te bewegen. Dit betekent dat de senioren moeiteloos kunnen genieten van wandelingen langs de weg en door parken, zonder zich zorgen te maken over vermoeidheid of overbelasting van de begeleider. Het is geweldig om te zien hoe innovatieve technologie het dagelijkse leven van senioren positief kan beïnvloeden en hen in staat stelt om van het buitenzijn te genieten.

We willen DBGC hartelijk bedanken voor hun inspirerende inzet en toewijding. Hun actie maakt een verschil in het leven van de senioren van Ebbe en Vloed en heeft een nieuwe deur geopend naar comfort en welzijn. We hopen dat dit initiatief anderen inspireert om soortgelijke projecten te ondersteunen en te streven naar een wereld waarin ouderen ten volle kunnen genieten van de buitenlucht, ongeacht hun fysieke mogelijkheden.